Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store

Alkukesä on juhlien aikaa

Lauantai 4.6.2022 - vierailija

Alkukesä on parasta juhlien aikaa.

Koulut päättyvät, ylippilaat saavat lakkinsa, valmistuvat todistuksensa ja kaikille koittaa kesä.

Luonto on kauneimmillaan.Juhlapöytä on kiva kattaa kauniisti. Kauniit servietitkin luovat tunnelmaa. Pöytätableteilla saa kattaukseen kesäisen ilmeen. Keittiössä häärivää ilahduttavat puhtaat, kesäiset keittiöpyyhkeet, uunikintaat ja pannulaput essuista puhumattakaan.

Kesän ensimmäiset grillijuhlat tuntuvat aina parhailta. Istutaan pihalla tai puutarhassa pitkään nauttien valoisasta kesäillasta. Vilukissa voi illan edetessä kaivata ylleen villapeittoa - alkukesän yössä on sellaista kuulasta viileyttä.

Alkukesässä on myös hiven haikeutta. Miten kaikki se kaunis, runsas, yltäkylläinen mitä luonto tarjoaa onkin hetkessä ohi. Siksi ei ole koskaan liikaa sanottu - carpe diem - tartu hetkeen.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kesä, kesäkuu, lakkiaiset, päättäjäiset, valmistuminen, ylioppilasjuhlat, lahjaksi

Koulujen päättäjäiset

Keskiviikko 29.5.2019 klo 20.39 - Vierailija

Koulujen päättäjäiset ovat edessä. Vuodet vierähtivät ja yhtäkkiä onkin edessä se viimeinen koulupäivä ja kädessä ylioppilaslakki.

shamppanja.jpg

Tunnelma on vähän haikea ja samalla riemukas. On opittu valtavasti tietoa, mutta yhtäkkiä tuntuukin että edessä olevasta elämästä onkin hyvin vähän tietoa - pitää alkaa tulla toimeen omillaan.

opiskelija.jpg

Siinä rajakohdassa ylioppilasta onnitellaan saavutuksestaan. Halutaan antaa lahja ja ehkä samalla muisto, jota uunituore lahjansaaja voi kuljettaa mukanaan opiskelupaikkakunnalle ja ensimmäiseen omaan kotiin olkoonkin se vaikka vain pieni opiskelijakämppä.

Mitä siis antaa lahjaksi ylioppilaalle - se on vaikea kysymys. Ehkä jotakin ajatonta, jotakin suomalaista tai mieliharrastukseen liittyvää tai ehkäpä lämmin villapeitto, johon kääriytyä teemukin kanssa tenttikirjaa lukemaan sitten joskus : )

203908-Tango-lime.jpg

Onnea ylioppilaat!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kevätjuhla, koulu, valmistuminen, ylioppilas