Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Green & Gables interior asiakasrekisteri

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME

Green & Gables Interior pitää tietosuojaa erittäin tärkeänä, ja haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä henkilötietojesi käsittelystä.

Sen vuoksi olemme määritelleet toimintatavat, joiden mukaisesti henkilötietojasi käsitellään ja suojataan.

Kuka valvoo henkilötietojasi?
Suomalainen yritys Green & Gables Interior toimii meille toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi
sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Green & Gables Interior

Uudenmaankatu 25 A

00120 Helsinki

Finland

Y-tunnus: 1789257-8


Valtuutettu edustaja: Merja Kataja-Tuomola

Missä tietojasi säilytetään?

Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”). Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien
mukaisesti.

Kenellä on pääsy tietoihisi?
Tietojasi voidaan jakaa Green & Gables Interior yrityksen sisällä. Paikallinen Green & Gables Interior (esim. Koti Store) toimii henkilötietojen käsittelijänä.

Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, yrityksemme ulkopuoliselle osapuolelle. Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Oikeus saada nähtäväksi:
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä Green & Gables Interioriin, joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla.


Oikeus siirrettävyyteen:
Aina, kun Green & Gables Interior käsittelee automatisoidusti henkilötietojasi antamasi luvan tai sopimuksen perusteella, sinulla on oikeus saada kopio sinulle tai toiselle osapuolelle rakenteisesti, yleisesti käytetyn käytännön mukaan ja konelukuisessa muodossa siirretyistä
tiedoistasi. Tämä koskee vain meille antamiasi henkilötietoja.


Oikeus oikaisuun:
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.


Oikeus poistaa:
Sinulla on oikeus poistaa Green & Gables Interiorin käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa seuraavia tilanteita lukuun ottamatta

*sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa


*sinulla on avoin tilaus, jota ei ole vielä toimitettu tai on toimitettu osittain

*sinulla on maksamaton velka Green & Gables Interiorille, maksutavasta riippumatta

*sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana

*velkasi on myyty kolmannelle osapuolelle viimeisten kolmen vuoden aikana tai yhden vuoden aikana edesmenneiden asiakkaiden osalta.

*jos olet tehnyt ostoksia, säilytämme ostoon liittyvät henkilötietosi kirjanpitosäännösten perusteella


Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi:
Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksissa tehdyt profilointianalyysit.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:

* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita


Oikeus rajoitukseen:

Sinulla on oikeus pyytää, että Green & Gables Interior rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:

* Jos ilmoitat henkilötietojesi olevan virheellisiä, Green & Gables Interiorin tulee pidättäytyä kyseisten tietojen käsittelystä henkilötietojen oikeellisuuden tarkistuksen aikana.

* Jos käsittely on laitonta, voit vastustaa henkilötietojen poistoa ja pyytää sen sijaan pidättäytymistä henkilötietojesi käsittelystä.

* Jos Green & Gables Interior ei enää tarvitse henkilötietoja, mutta tarvitset niitä oikeusvaateilta puolustautumiseen.


Miten voit toteuttaa oikeuksiasi?
Suhtaudumme tietosuojaan vakavuudella ja siksi meillä on asiakaspalvelutiimi, joka hoitaa yllä mainittuihin oikeuksiisi liittyviä asioita. Tavoitat heidät aina osoitteesta info@greenandgablesinterior.com.


Tietosuojavastaava:
Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan varmistamaan, että henkilötietojasi käsitellään jatkuvasti avoimella, virheettömällä ja laillisella tavalla. Tietosuojavastaavaan voit ottaa yhteyttä osoitteessa info(at)greenandgablesinterior.com.


Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle:
Jos mielestäsi Green & Gables Interior käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.


Tietosuojakäytäntömme päivitykset:
Voi olla, että meidän pitää päivittää tietosuojakäytäntöäsi. Tietosuojakäytännön uusin versio löytyy aina verkkosivultamme.
Ilmoitamme tietosuojakäytännön materiaalisista muutoksista, kuten henkilötietojesi käyttötarkoituksista, valvojan henkilöllisyydestä
tai oikeuksistasi.

Miksi käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme online-tilaustasi yrityksessä Green & Gables Interior käsittelemällä tilauksiasi ja
palautuksiasi online-palveluissamme ja lähettääksemme sinulle ilmoituksia toimituksen tilasta tai mahdollisista ongelmista
tuotteidesi toimituksessa.

Käytämme henkilötietojasi maksujesi hallinnoimiseen.

Käytämme tietojasi myös tuotteisiin liittyvien reklamaatioiden ja takuuasioiden käsittelyyn.

Henkilötietojasi käytetään, jotta voimme tunnistaa sinut ja varmistaa, että ikäsi oikeuttaa sinut online-ostoksiin, sekä osoitteesi vahvistamiseksi ulkoisilta kumppaneilta.

Haluamme tarjota sinulle erilaisia maksuvaihtoehtoja ja teemme analyysejä, mukaan lukien maksuhistoriasi ja luottotietojen tarkistukset, selvittääksemme, mitkä maksutavat ovat sinulle mahdollisia.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Keräämme seuraavia henkilötietoja

* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero


* maksutiedot ja maksuhistoria

* luottotiedot

* tilaustiedot

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; yrityksille osoitteesi vahvistamiseksi.
Maksupalveluiden toimittajille maksuasi varten. Luottotietoyrityksille tunnistamista ja luottotarkistuksia varten, sekä perintäyrityksille.

Huomaa, että monilla näistä vastaanottavista yrityksistä on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen

peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Green & Gables Interior pystyy hallinnoimaan tilaustasi ja toimittamaan sen sinulle.

Miten kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet aktiivinen Green & Gables Interioriin liittyen.

Automatisoitu päätöksenteko:
Miksi käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle etuja markkinointitarkoituksessa, tietoa kyselytutkimuksista sekä
kutsuja sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimitse ja postitse.

Optimoidaksemme Green & Gables Interior-kokemuksesi toimitamme sinulle asianmukaista tietoa, tuotesuosituksia,

muistutuksia ostoskoriisi jääneistä tuotteista sekä yksilöityjä etuja. Kaikki nämä palvelut perustuvat aiempiin ostoksiisi, klikkauksiisi ja meille antamiisi tietoihin.


Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja

* yhteystiedot, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postinumero


* sukupuoli (jos ilmoitat tiedon meille)

* klikkaamasi tuotteet ja edut

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?

Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen
peruste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat hyväksyessäsi suoramarkkinoinnin.

Oikeus peruuttaa lupasi:

Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn ja kieltää suoramarkkinointi.

Niin tehdessäsi Green & Gables Interior ei enää pysty lähettämään sinulle lupaasi perustuvia suoramarkkinointietuja tai tietoja.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin seuraavilla tavoilla:

* noudattamalla kaikissa markkinointiviesteissä olevia ohjeita

* ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen info@greenandgablesinterior.com.

Miten kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi suoramarkkinointiin, kunnes peruutat lupasi.

Sähköpostimarkkinoinnissa emme pidä sinua enää aktiivisena asiakkaana, jos et ole avannut sähköpostiviestiä kuluneen vuoden sisällä.

Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan.

Miksi käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme kyselyitäsi sekä käsitelläksemme tuotteisiin liittyviä reklamaatioita, takuuasioita ja tekniseen tukeen liittyviä asioita sähköpostilla, chatissa, puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa.

Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä, jos tilauksessasi onongelma.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot

* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero


* syntymäaika

* maksutiedot ja maksuhistoria

* luottotiedot

* tilaustiedot

* kaikki asiaan liittyvä kirjeenvaihto


Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi sinulle.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu yrityksen Green & Gables Interior oikeutettuun etuun.

Miten kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi 100 päivää puhelin- ja sähköpostikirjauksia ja kirjeenvaihtoa varten sekä 12 kuukautta tapauksen hallintaa varten.

Myymälässä tehtävissä reklamaatioissa tietojasi säilytetään 2 vuotta.

Miksi käytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme tietojasi, kun osallistut kilpailuihimme. Henkilötietojasi käytetään, jotta Green & Gables Interior voi ottaa yhteyttä
osallistujiin kilpailua koskevissa asioissa, ennen ja jälkeen tapahtuman, kilpailijoiden tunnistamiseksi, kilpailijoiden iän
varmistamiseksi, voittajiin kohdistuviin yhteydenottoihin ja palkintojenjaon toteuttamiseksi.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja

* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero


* ikä

* kilpailussa annetut tiedot

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; kuljetusyhtiöille palkintojen
toimittamista varten.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?

Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat osallistuessasi kilpailuun.

Oikeus peruuttaa lupasi:

Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa lupasi henkilötietojesi käsittelyyn. Niin tehdessäsi Green & Gables Interior ei pysty tarjoamaan sinulle edellä mainittuja palveluita.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme henkilötietojasi 45 päivää kilpailun päättymisestä.

Miksi käytämme henkilötietojasi?

Käytämme tietoja arvioidaksemme, kehittääksemme ja parantaaksemme kaikille asiakkaille suunnattuja palvelujamme, tuotteitamme ja
järjestelmiämme. Tämän vuoksi emme analysoi tietojasi henkilökohtaisella tasolla, vaan kaikki tietojen käsittely
tapahtuu niin, että nimet on poistettu.

Tämä sisältää analysoinnin, jonka avulla voimme tehdä palveluistamme käyttäjäystävällisempiä. Voimme esimerkiksi

muokata käyttäjän käyttöliittymää niin, että tiedon virtaa yksinkertaistetaan. Voimme myös korostaa asiakkaidemme
digitaalisissa kanavissamme eniten käyttämiä toimintoja ja parantaa IT-järjestelmiä niin, että verkkovierailijoidemme ja
yleensäkin asiakkaidemme turvallisuus taattaisiin paremmin.

Analyysien avulla myös kehitetään ja parannetaan jatkuvasti tavaroiden logistiikkavirtaa ennustamalla ostojen, varaston ja

toimitusten määrää sekä resurssiemme kapasiteettia kestävän kehityksen näkökulmasta sujuvoittamalla ostoprosesseja sekä
aikatauluttamalla toimituksia.

Lisäksi käytämme tietoja apuna myymälöiden ja varastojen suunnittelussa sekä tuotevalikoimamme parantamisessa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jos olet antanut tiedot meille:

* asiakasnumero

* syntymäaika

* sukupuoli

* maa

* tiliasetukset


Käsittelemme seuraavia henkilötietoja, jos olet tehnyt ostoksen:

* tilaushistoria

* toimitustiedot

* maksuhistoria


Käsittelemme myös seuraavia evästeisiin liittyviä henkilötietoja:

* klikkaushistoria

* navigointi- ja selaushistoria

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Käytämme
verkkosivustojen analysointiyrityksiä asiakkaidemme verkkokäyttäytymisen analysointiin yleisellä tasolla.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen
peruste?
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme kehittämiseksi sekä parantamiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?
Säilytämme tietojasi niin kauan kuin olet aktiivinen Green & Gables Interioriin liittyen, jonka päätyttyä tietosi poistetaan.

Oikeutesi kieltää tietojesi käsittely:
Sinulla on oikeus kieltää Green & Gables Interiorin oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen info(at)greenandgablesinterior.com. Tilisi poistetaan, emmekä pysty suorittamaan sinulle palvelujamme.

Miksi käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi täyttääksemme lakien ja tuomioistuinten sekä viranomaisten päätösten edellyttämät vaatimukset.

Tämä pitää sisällään henkilötietojesi käytönkirjanpitotietojen keräämiseksi ja vahvistamiseksi kirjanpitosääntöjen mukaisesti.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?


Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

*asiakasnumero

*tilausnumero

*nimi

*postiosoite

*maksun summa

*maksun päivämäärä

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Tietojasi voidaan jakaa yrityksen Green & Gables Interior sisällä.

Jaamme henkilötietojasi kirjanpitojärjestelmän toimittavan yrityksen kanssa.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen
peruste?
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Green & Gables Interior pystyy täyttämään lain vaatimat velvollisuutensa.

Miten kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi oman maasi kirjanpitosäädösten edellyttämän ajan puitteissa.

Miksi käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi vahingontorjunnan hallintaan, jotta voimme varmistaa, että ehtoja noudatetaan, sekä havaitsemaan ja
ehkäisemään palvelujemme väärinkäytön.

Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytönsekä vilpillisen toiminnan tutkimiseen ja ehkäisemiseen analysoimalla ostokäyttäytymistä verkossa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?


Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

* yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

* asiakasnumero

* tilaushistoria

* toimitustiedot

* maksuhistoria

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmansille osapuolille välitettäviä tietoja käytetään vain edellä mainittuihin tarkoituksiin.

Tutkittaviin tapauksiin ja väärinkäyttöihin liittyvät tiedot voidaan jakaa vakuutusyhtiöiden, viranomaisten tai paikallisten ja globaalien lainvalvonnan tahojen kanssa tutkimusten suorittamiseksi.

Huomaa, että tällaisilla tahoilla on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme väärinkäytön ehkäisemiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen mahdollisten väärinkäyttöjen ja muiden rikkomusten ehkäisemiseksi ja/tai raportoimiseksi.

Oikeus kieltää tietojesi käsittely:

Sinulla on oikeus kieltää Green & Gables Interiorin oikeutettuun etuun perustuva henkilötietojesi käsittely ottamalla yhteyttä osoitteeseen info(at)greenandgablesinterior.com. Tilisi poistetaan, emmekä pysty suorittamaan sinulle palvelujamme.

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.

Miten käytämme evästeitä?

Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”.

Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen. Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri-toimintoa sekä tarkistamme, oletko sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi. Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä
tarjoavat sosiaalisen median kanavat kuten Facebook ja Vimeo, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä
sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?

Yhdistämme evästetunnuksesi tilisi osalta annettuihin tai kerättyihin henkilötietoihisi vain, jos olet kirjautunut tilillesi.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?

Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua
statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista materiaalia.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain, jos olet kirjautunut Green & Gables Interiorin tilille.

Jos olet kirjautunut tilillesi, laillinen peruste perustuu oikeutettuun etuumme.

Miten kauan säilytämme tietojasi?

Green & Gables Interior ei säilytä henkilötietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai
mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä
evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.
HUOM! Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista.

17/5/2018