Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store

Pöpöille häätö

Lauantai 18.7.2020 klo 11.02 - Vierailija

Kulunut kevät toi kaikille melko lailla uudet kuviot: oli totuttava käsien toistuvaan pesemiseen ja maskin käyttöönkin. Pintojen putsauksessa opastettiin lehdissä ja hetkittäin tuntui ettei kotoa kannata poistua pitkälle pöpöjen vuoksi.

Harmittavaa kyllä useat käsidesit tuntuvat tahmaisilta kuivuessaan. Ja mitä vielä niin tuoksuvatkin voimakkaasti vaikka kookokselta tai trooppisilta hedelmiltä alkoholin tuoksahduksen lisäksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006575262.html

Entä kädet? Ihon kuivumista jatkuvista pesuista ja huuhteluista. Huokaus. Käsivoiteet auttavat, mutta niitä pitäisi käyttää useasti pesujen välissä. Jos käsidesissä on glyserolia mukana se ehkäisee käsien kuivumista.

Plantes & Parfums'in käsidesissä on mukana glyseroli. Tuoksu on raikas eikä desinfioivan alkoholin haju pölähdä nenään. Desinfiointisuihke tuhoaa bakteereita ja viruksia 
Se jättää kädet raikkaiksi ja silkkisen pehmeiksi eikä tahmaa.
Desinfiointiaineeseen on valittu 100% luonnon raaka-aineet ja sen alkoholi on kasviperäinen. Lisäksi suihke sisältää ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa orgaanista aloe veraa ja glyseriiniä sekä eteerisiä öljyjä, joilla on myös puhdistavia ominaisuuksia (Niaouli, Verbena, Eucalyptus Globulus). Ihanan raikas tuote, josta riittää puhdistusta pitkään (250ml).

ksidesi.jpg

Plantes & Parfums de Provence

Solution Hydroalcoolique

250ml. Hinta 12.90€

https://www.greenandgablesinterior.com/tuotteet.html?id=63874/967252

Paivankakkarat.JPG

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: käsidesi, käsien desinfiointi, pintapuhdistus