Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Nestemäinen Marseillesaippua kierrekorkilla N.28 tuoksuton Mas du Roseau

Hinta:12.90 €

Tämä hellävarainen ja tuoksuton Marseille-saippua on perinteisin menetelmin padassa keitetty, oliiviöljypohjainen ja täysin kasviperäinen. Puhdistaa hellävaraisesti säilyttäen kädet pehmeinä. 100% luonnollinen koostumus on erittäin hellävarainen iholle. Vegaaninen tuote ilman väriaineita ja hajusteita. Sopii koko perheelle.

Sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin:

  • Käsien pesuun
  • Vartalon pesuun
  • Herkkien tekstiilien pesuun, kuten esim. silkki, villa, mokka, nahka.
  • Tahrat saa myös poistettua hellävaraisesti ja tehokkaasti.
  • Siivoukseen

Käyttöohje: Muutama tippa käsien pesuun, pyykinpesuun, siivoukseen.

Ainesosat: vesi, potassium olivate(kaliumolivaatti), glyseriini (kosteuttava aine), tetrasodium glutamate diacetate (sitoo vedestä metalli-ioneita ja tukee säilöntää), olea Europaea hedelmä öljy, sodium kloridi (apuaine, paksuntava aine) 

Hajusteeton.

Koko: 750 ml

Valmistettu Ranskassa

ECOCERT-sertifikaatti 

Ecocert perustettiin vuonna 1991 luomumaataloutta kehittämään. Nyt Ecocertin toiminta on laajentunut päämääränään kehittää ympäristöä kunnioittavia tuotantoprosesseja, energian ja luonnonvarojen kestävämpää käyttöä sekä parantaa tuotteiden laatua ja turvallisuutta.

Kansainvälistynyt Ecocert myöntää monia sertifikaatteja, joista tunnetuimmat lienevät luonnon- ja luomukosmetiikan sertifikaatit.  Ecocert myöntää myös sertifikaatteja esim. ekologisille pesuaineille, tekstiileille ja kodin tuoksuille sekä kestävän maatalouden ja luomutuotannon tuotteille.

Valmistaja: Mas Du Roseau

Loppumassa

Suosittelemme myös

Marseille Palasaippua Tea & Yuzu Plantes & Parfums

marseillesaippua-tee-yuzu-hedelma-hinta.png&width=280&height=500
Raikkaan sitruunaisen yuzu hedelmän ja virkistävän teen tuoksuinen saippua. 
Perinteisen marseillelaisen valmistustavan mukaisesti padassa keittämällä valmistettu marseille-saippua. Saippua vaahtoutuu käytön aikana ihanasti ja antaa sinulle samettisen pesukokemuksen. Tämä luonnonmukainen saippua puhdistaa..
Hinta: 6.95 €

Marseille Palasaippua mandariini Plantes & Parfums

mandariini-saippua-marseille-ranskalainen.jpeg&width=280&height=500
Perinteisen marseillelaisen valmistustavan mukaisesti padassa keittämällä valmistettu marseille-saippua. Saippua vaahtoutuu käytön aikana ihanasti ja antaa sinulle samettisen pesukokemuksen. Tämä luonnonmukainen saippua puhdistaa, virkistää sekä pehmentää ihoa. Hellävarainen koko perheen saippua, joka..
Hinta: 6.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »