Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

ScentPlug Refill

ScentPlug huonetuoksut ovat nopea tapa tuoda ihania tuoksuja arkeen ja juhlaan. Voit vaihtaa tuoksuja helposti ja nopeasti. Tarvitset vain Yankee Candle ScentPlug aloituspakkauksen tai jos sinulla on jo ScentPlug voit helposti valita refill -täyttöpakkauksen jossa tulee mukana kätevästi 2 samaa tuoksupulloa. Tuoksu kestää jopa 30 päivää!

Sopii hyvin myös lemmikki ja lapsiperhekoteihin joissa halutaan välttää kynttilöiden käyttöä. Kiinnitä vain täyttöpullo ScentPlugiin ja kytke pistorasiaan pystyasennossa. Kun öljy on haihtunut on aika hankkia uusi.

Huom! Ei jatkojohtoon.

2-pack on kätevä ja käytännöllinen tapa varmistaa, että lempituoksusi on aina saatavilla! Erinomainen tapa tuoda tuoksua jokaiseen huoneeseen aidoilla ja pitkäkestoisilla Yankee Candle tuoksuilla.

Come home to an inviting combination of personal style and continuous fragrance. Just insert this refill into a decorative ScentPlug Diffuser, plug it in, and you'll enjoy room-filling fragrance for up to 30 days. To use, simply remove the refill's cap and slide the bottle into the ScentPlug Base until it snaps into place. Rotate the base's plug to match your outlet, keeping the ScentPlug Refill upright. When the oil disappears, it's time to replace!

Tuotteita yhteensä 5 kpl