Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksukynttilä Autumn nature walk M kokoHinta:34.90 €

Autumn Nature Walk - Tuoksu kuin kävely syksyisessä metsässä kauniiseen ruska-aikaan kun ilma tuoksuu ihanan raikkaalta.

Kokoelmasta #fallinlovewithYC

"Wander along your favourite trail, taking in the beautiful autumn foliage and scents of bay leaf, lavender, and sandalwood."

This is a Fresh & Clean fragrance.

Fragrance Notes:
  • Top: Bay Leaf, Bergamot, Marine Accord
  • Mid: Cedarleaf, Lavender, Blue Moss
  • Base: Sandalwood, Vetiver, Tonka Bean
  • Top note is the initial impression of the fragrance, middle note is the main body of the scent and base is its final impression.

Tuoksukynttilä on kauniissa lasipurkissa. Helppo ja kaunis lahjaidea!

Koko: n.10,7 x 12,7 cm

Paloaika 65-90 h!

Erittäin laadukkailla kynttilöillä luot tunnelmaa kotiisi ja ne ovat myös helppo ja kaunis lahjaidea! Tuoksukynttilöiden vaha on erikoisvalmistettu siten, että sulamispiste ja tuoksuöljyn imeytyminen on optimaalinen. Lasi on testattu laboratoriossa, ja varmistettu sen tarkoituksenmukainen kestävyys ja laatu. Sydänlanka on lyijytön ja 100 % puuvillaa, joten palaminen on mahdollisimman puhdasta.


Pidä kynttilän sydänlanka aina, myös ensimmäisellä polttokerralla, 3-5 mm pituisena. Jos palaessa sattuu syntymään savua, sammuta liekki, poista liika sydänlanka ja sytytä kynttilä uudelleen. Yleensä nämä laadukkaat kynttilät eivät savuta lainkaan.


Aina kun poltat kynttilää, anna koko ylimmän kerroksen sulaa tuoksuvaksi vahalammikoksi. Näin saat vahvimman mahdollisen tuoksun. Tämä auttaa myös siihen, että kynttilä palaa tasaisesti.


Polta kynttilää aina kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa vedosta sekä lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. 

Valmistaja: Yankee Candle, USA

 

Loppumassa

Suosittelemme myös

Tuoksukynttilä Elevation Sweet Orange Spice M koko

syksyinen-tuoksukynttila-kurpitsa-kaneli-inkivaari.jpg&width=280&height=500
Sweet Orange Spice - Täydellisen syksyinen tuoksu jossa appelsiinia, lämpimän mausteista kanelia, mausteneilikkaa sekä kurpitsaa ja inkivääriä.
Tuoksut luovat tunnelmaa ja muistoja arkeen sekä juhlaan. Helppo ja kaunis lahjaidea!
Elevation -sarjan tuoksukynttilä. Metallinen kansi toimii tyylikkäänä..
Hinta: 34.90 €

Tuoksukynttilä Golden Autumn M koko

syksy-tuoksukynttila-golden-autumn-yankee-candle.png&width=280&height=500
Golden Autumn - Täytä kotisi kauniiden syyskukkien kukinnoilla - tuoksukynttilän väri on kuin auringonkukkien iloinen keltainen. Tuoksussa dahlioita, krysanteemeja ja aavistus inkivääriä ja vetiveriä.
Kokoelmasta #fallinlovewithYC
"Fill your home with the beautiful blossoms of autumn – sunflowers..
Hinta: 34.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »