Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store

Japani kirsikankukkien aikaan

Tiistai 8.2.2022


YANKEE CANDLE tuoksukynttiläsarjan uusin ihana kokoelma on Sakura Blossom Festival. Siinä juhlistetaan Japanin kevättä ja kirsikankukkien aikaa suloisille tuoksuilla. Tuoksut vievät ajatukset Hanamin eli kukkien katselujuhlan aikaan, jolloin Japanissa ihaillaan vaaleanpunaisina pilvinä kukkivia kirsikkapuita. Itselleni tämä aika on aina ollut hyvin tärkeä. Pääsin kerran Japaniin sen kokemaan ja siitä on jäänyt yksi ihanimmista muistoista. Nämä kynttilät tuovat Japanin hieman lähemmäksi ja ovatkin siksi myös oma suosikkini tämän hetken Yankee Candle kynttilöistä.

akira-deng-gNZ6MHqtsLY-unsplash.jpg

YC_Majestic_Mount_Fuji-kirsikankukka-tuoksukynttilat-hinta-yankee-candle-helsinki.jpg

daniel-hehn-NdkM92CRaxg-unsplash.jpg

Mount Fuji eli tulivuori 富士山 Fuji-san kuten japanilaiset sanovat. Se on japanilaisille hyvin rakas ja kuvattuna paljon myös taiteessa. Onhan sen piirteissä paljon kauneutta ja lumenpeittämä huippu vasten kirkkaan sinistä taivasta, no siinä on vain sitä jotakin. Yankee Candle kokoelman yksi ihastututtavista kynttilöistä onkin Majestic Mount Fuji, joka on kunnianosoitus majesteettiselle vuorelle. Jos olet joskus matkustanut Japaniin tai haaveillut siitä niin tämä tuoksu on ehkä juuri sinulle. Rauhoittava ja samalla raikas tuoksu.

YC_Majestic_Mount_Fuji_Mango_Icecream_005_HRU.jpg

Aikoinaan kävin myös Kiotossa eli japaniksi 京都市. (Huom! Pahoittelut mikäli hiragana tai kanji -merkeissä on virheitä. Itsekin kun vasta opiskelen japania hitain askelin) Ehkä jonain päivänä pääsen käymään Japanissa uudelleen. Siellä on niin paljon nähtävää, koettavaa ja maisteltavaa. : D Joskus matkustaminen, kuten nyt korona-aikana, täytyy vain tehdä mielikuvituksen siivin.

xianyu-hao-Ml8WeLdCnRU-unsplash.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini