Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store

Vuoden väritrendit 2021

Perjantai 29.1.2021 - Sisustusarkkitehti Kati Koti Storesta :)


Pantone julkaisi vuoden 2021 värit, jotka ovat harmaa ja keltainen (Ultimate Grey ja Illuminating Yellow). 

keltainen-villapeitto-KNUT-hinta.jpg

Keltainen kuvastaa toivoa ja parempaa huomista. Harmaa on neutraali, joka keltaiseen yhdistettynä taittaa helposti hieman violettiin. Tämä johtuu siitä, että keltainen ja violetti ovat vastavärejä ja harmaasta sävystä silmä siis helpolla hakee vastaväriä. Jos sekoittaisin keltaista maalia ja violettia samassa suhteessa saisin harmaata. 

vaaleanharmaa-villapeitto-LINE-hinta.jpg

Sisustuksessa harmaa on aina rauhoittava mutta sellaisenaan hieman tylsä. Keltainen ei ainoastaan piristä vaan myös voi korostaa tiettyjä asioita riippuen minkälaisen vaikutelman haluaa. Suurina väripintoina keltainen voi olla hallitseva mutta murrettuna tai vaaleana sävynä se usein koetaan rauhallisempana vaikkakin yllättävää kyllä energisoivana. Klassiseen sisustukseen sopii usein vaaleankeltainen esim. seinien värinä. 

renee-lin-QoensjM3Upc-unsplash.jpg

Keltaisesta sanotaan sen parantavan keskittymiskykyä ja lisäävän optimismia. Keltainen on yksi pääväreistä ja se koetaan usein lämpimänä. Trendejä tärkeämpää on mielestäni tehdä kodista sellainen, jossa itse viihtyy ja jossa arkiset toiminnot ovat helppoja. 

Aurinkoista viikonloppua!

tomoko-uji-MUPCSMPgh6k-unsplash.jpg

Avainsanat: pantone 2021, sisustus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini