Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store

Saippuoista

Torstai 27.2.2020 klo 13.20 - Vierailija


Saippuan historiassa voidaan todellakin puhua jo muinaisista rooomalaisista. Itse asiassa jo muinaisista egyptiläisistä.  Myös tuhkan teho puhdistuksessa tunnettiin jo vuosisatoja sitten ja se yhdistettiin saippuan valmistukseen.

Marseillen kaupunki Ranskassa oli yksi myöhemmän ajan saippuanvalmistuskeskuksista ja siitä saikin nimensä oliiviöljypohjainen Marseille-saippua, jota perinteisesti valmistetaan keittomenetelmällä. Marseille-saippua on monikäyttöisyydessään mestari. Sillä pesee hienotkin materiaalit kuten villan ja silkin. Käsien, vartalon ja kasvojen pesussa runsaasti oliiviöljyä sisältävänä marseille-saippua on hellävarainen herkällekin iholle. Pitää kuitenkin muistaa välttää silmien seudun pesua sillä koska saippuana se kirvelee. Marseille-saippua sopii myös hiustenpesuun.

koti_store_mas_du_roseau_pistaasi_saippua_hinta.jpg

Mustasaippua sisältää tuhkaa. Eri saippuavalmistajilla on erilaisia tuhkan lähteitä. Mustasaippua sisältäen oliiviöljysaippuaa sopii kodin pintojen puhdistukseen mainiosti: lattioille, kaakeleille, jopa hopealle, kuparille, nahalle, vaatteille ja tahrojen poistoon ja lemmikin pesuun. Kun mustasaippuaan on yhdistetty marseillesaippua ja ruokasooda saadaankin tehokas, mutta kuitenkin ekologinen ja biohajoava pyykinpesuaine.

Mas_Du_Roseau_lemmikinpesuaine_HINTA.jpg

Tässäpä onkin kattava kodin puhdistusarsenaali.

Marseille-saippua lisättynä eteerisellä öljyllä on ihana käsienpesuaine nestemäisenä tai sinä klassisena kuutiona. Nestemäinen marseillesaippua sellaisenaan pesee hellävaraisesti herkätkin kuidut villasta silkkiin. Perheenjäsenet ja lemmikit pesee myös marseille-sappua puhumattakaan kodin ja pyykin pesusta.

Mikä parasta marseille-saippua aidoimmillaan on vegaaninen ja biohajoava tuote ja hyvä ympäristölle.

Koti Storesta ja verkkokaupasta

https://www.greenandgablesinterior.com/tuotteet.html?id=56106/776064

löydät kattavan valikoiman marseillesaippua-tuotteita eri valmistajilta🙂

62611148_2223252604430240_4356786701616545792_n.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini