Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store

Syksyiseen säähän

Tiistai 1.10.2019 klo 18.58


Syksy on saapunut ja ilmat kylmenevät. Kauniista syksyn väreistä nautit vielä enemmän pysymällä lämpimänä. Koti Storeen ja verkkokauppaan tuli lisää lämpimiä The Tartan Blanket Co. villapeittoja Skotlannista.
villapeitto-tartanruutu-Stewart-royal-hinta.jpeg
                             100% villaa.
alisa-anton-TF_J4yTvg70-unsplash.jpg
oljyseerumi_kaura-tyrni_Fiini_hinta.jpg
Kylmä ilma saa kasvojen ihon kuivumaan. Ihoa auttaa kaura-tyrni seerumi joka sisältää suomalaista kauraöljyä kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa.

Kotimainen tyrniöljy sisältää beetakaroteenia , vitamiineja, kuten A-, C- ja E-vitamiinia ja olennaisia rasvahappoja Omega-3-, Omega-6 sekä Omega 9-rasvahappoja, jotka edistävät ihon uudistumista. Tyrniöljy pehmentää ihoa, uudistaa ihosoluja, alentaa tulehduksia ja on erittäin antioksidanttinen. Tyrniöljyllä on myös maksaläikkiä vaalentava vaikutus.

mary-kach-2Uhf7V1nriE-unsplash.jpg
Villahuivi-Stewart-royal-tartanruutu-hinta.jpeg
sebastien-bourguet-sxrpceiAKts-unsplash.jpg
diana-parkhouse-P4VoEi6WCQ0-unsplash.jpg
denny-muller-cRUQP9hWnac-unsplash.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini