Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store

Syksyiseen säähän

Tiistai 1.10.2019 klo 18:58


Syksy on saapunut ja ilmat kylmenevät. Kauniista syksyn väreistä nautit vielä enemmän pysymällä lämpimänä. Koti Storeen ja verkkokauppaan tuli lisää lämpimiä The Tartan Blanket Co. villapeittoja Skotlannista.
villapeitto-tartanruutu-Stewart-royal-hinta.jpeg
                             100% villaa.
alisa-anton-TF_J4yTvg70-unsplash.jpg
oljyseerumi_kaura-tyrni_Fiini_hinta.jpg
Kylmä ilma saa kasvojen ihon kuivumaan. Ihoa auttaa kaura-tyrni seerumi joka sisältää suomalaista kauraöljyä kosteuttaen ja pehmentäen ihoa. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa.

Kotimainen tyrniöljy sisältää beetakaroteenia , vitamiineja, kuten A-, C- ja E-vitamiinia ja olennaisia rasvahappoja Omega-3-, Omega-6 sekä Omega 9-rasvahappoja, jotka edistävät ihon uudistumista. Tyrniöljy pehmentää ihoa, uudistaa ihosoluja, alentaa tulehduksia ja on erittäin antioksidanttinen. Tyrniöljyllä on myös maksaläikkiä vaalentava vaikutus.

mary-kach-2Uhf7V1nriE-unsplash.jpg
Villahuivi-Stewart-royal-tartanruutu-hinta.jpeg
sebastien-bourguet-sxrpceiAKts-unsplash.jpg
diana-parkhouse-P4VoEi6WCQ0-unsplash.jpg
denny-muller-cRUQP9hWnac-unsplash.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini