Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store

Klippan Yllefabrik tarina

Torstai 11.4.2019 klo 15:22


Kaikille Klippan Yllefabrik ei välttämättä ole tuttu. Siksi ajattelimme kertoa siitä vähän. Klippan Yllefabrik on perustettu Ruotsissa jo 1879. Jöns Petter Magnusson aloitti perheyrityksen ja osti villakehräämön.

Klippan-1930luvulla.jpg

Yritys kasvoi vuosien varrella ja Klippan valmisti lankaa yksityisille asiakkaille ja yrityksille 1980 luvulle asti. 1990-luvulla yritys alkoi keskittyä enemmän kodin tekstiileihin. Yritys keskittyi luonnonkuituihin kuten ekovillaan, puuvillaan ja pellavaan. Klippanilla on yli 200 jälleenmyyjää Ruotsissa ja tuotteita viedään ulkomaille yli 30:een maahan.

beige-villapeitto-VINGA-hinta.jpg

https://www.greenandgablesinterior.com/tuotteet.html?id=27606/1014323

Vinga-peitto. Löytyy verkkokaupastamme ja Koti Storesta Fredrikinkatu 35, Hki.

Klippan ei tingi laadusta. Viimeisten vuosien aikana yritys on pyrkinyt olemaan niin ympäristöystävällinen kuin mahdollista. Viidessä vuodessa jopa energian käyttö on vähentynyt 50% villapeittojen valmistuksessa. Lampaanvilla tulee Uudesta-Seelannista. Villan alkuperä on jäljitettävissä jopa yksittäisiin maatiloihin. Näillä farmeilla on tarkat säännöt eläinten hyvinvoinnista eikä niissä harjoiteta mulesingia joka on usein eläimille kivulias toimenpide. Villa pestään hellästi pesuaineella jossa EI OLE nonyylifenolietoksylaattia (NPEO joka on ympäristölle haitallinen) eikä valkaisua käytetä. Voit siis huokaista helpotuksesta ja tuntea olosi hyväksi käyttäessäsi näitä villapeittoja.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini