Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koti Store 3 vuotta! Synttäriarvonta!

11.02.2021

Haluaisitko voittaa ihanan kirjapaketin?

Koti-Store-3-vuotta-syntymapaivaarvonta-2021.jpg 

Koti Store viettää 3-vuotissyntymäpäivää ja sen kunniaksi järjestämme arvonnan!

 
Arvontaan osallistut kommentoimalla "mukana" Facebook-sivujemme synttäriarvontapostaukseen sekä tykkäämällä arvontapostauksesta. 

Kiitos tuestanne kuluneiden 3 vuoden aikana!

Palkinto sisältää:

-1kpl BÄÄ! Neulo & Virkkaa suomenlampaan villasta -kirjan. Moreeni kustannus. 

Palkinnon arvo on n.30€

Happy_Birthday_KOTI-STORE-synttariarvonta-2021.jpg

Arvonta päättyy 15.2.2021 maanantaina klo 22:00. Palkinto arvotaan tiistaina 16.2.2021.

Facebook ei ole mitenkään osallinen meidän arvontaan. Palkinto on noudettavissa Koti Storesta, Helsingistä. Fredrikinkatu 35, 00120. Auki: TI-PE 11-18 ja LA 10-15. Huom. emme postita palkintoa. 

Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt: 

Arvonta-aika on 11.2.2021-15.2.2021 klo 22:00. Arvonta-ajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Palkinto arvotaan vain kaikkien kommentoineiden ja postauksesta tykänneiden kesken. Arvontaan voivat osallistua vain täysi-ikäiset Manner-Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Arvontaan voit osallistua vain kerran. Arvonnan järjestäjä: Green & Gables Interior / Koti Store, Fredrikinkatu 35 00120 Helsinki 

Palkinto arvotaan 16.2.2021 Koti Storen Facebook -sivuilla arvontapostaukseen "mukana" kommentoineiden / tykänneiden kesken. Facebook ei ole osallinen arvontaan.

Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua Koti Storen henkilökunta eikä arvonnan järjestämiseen osallistuneet henkilöt Green & Gables Interiorista. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

Voittajaan ollaan yhteydessä Facebookin kautta yksityisviestillä, puhelimitse tai sähköpostilla. Tietoja käytetään vain arvontapalkinnon luovuttamista varten. Katso 

https://www.greenandgablesinterior.com/asiakasrekisteriseloste 

Palkintoon liittyvät ehdot:
Palkinnon voi noutaa Koti Storesta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. 

Arvonnassa voittaneelle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta henkilökohtaisesti. Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä järjestäjä vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin. Mikäli voittaja on antanut virheellisiä tai puutteellisia yhteystietoja tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä arvonnan voitosta ilmoittamisesta, on arvonnan järjestäjällä oikeus suorittaa arvonta uudelleen ja arpoa uusi voittaja.

Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi / palveluksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

Järjestäjän vastuu:

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Järjestäjä vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.
Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat järjestäjälle tai soveltuvin osin sen yhteistyökumppaneille.

Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Green & Gables Interiorin hallinnoimilla Facebook -sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla. 

 Sääntöjen muuttaminen

Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen

11.02.2021Koti Store 3 vuotta! Synttäriarvonta!
09.02.2021Ystävänpäivätarjous!
04.02.2021Ystävänpäivä 14.2 💕 Alla hjärtans dag 💕
20.01.2021Yankee Candle kevät 2021 uutuudet
05.01.2021Uutta!
20.12.2020Koti Storen joulun 2020 aukioloajat
06.12.2020Koti Store avoinna 6.12 klo 12-16
23.11.2020Yankee Candle joulukynttilöitä tulossa pian lisää...
22.10.2020YANKEE CANDLE uutta tulossa!
08.09.2020Yankee Candle syysuutuudet!

Siirry arkistoon »