Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Joulukalenteri Yankee Candle Home InspirationHinta:28.95 €

Joulun odotus on ihanaa aikaa. On aina jännittävää kun ei tiedä mitä joulukalenterin luukuista löytyy. Yankee Candle Home Inspiration -adventtikalenteri sisältää ihania jouluisia suosikkituoksuja samoin kuin Yankee Candle Home Inspiration -klassikkotuoksujakin. Kalenterin jokaisesta luukusta paljastuu pieni tuoksukynttilä, joten voit virittäytyä jouluiseen tunnelmaan päivittäin tai antaa lahjaksi ystävällesi jouluiloa koko joulunalusajaksi. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut kynttilät sisältävät taitavasti valikoituja ja sekoitettuja tuoksuja, jotka tuovat mieleen muistoja tai auttavat luomaan uusia ikimuistoisia hetkiä. Joulukalenterissa on kaunis jouluaiheinen Pähkinänsärkijä-baletin painatus.

Home Inspiration Yankee Candle joulukalenteri:

  • Kaunis Pähkinänsärkijä -baletin kuvitus
  • 24 avattavaa yllätysluukkua
  • 24 mini tuoksukynttilää keräiltäväksi

Alkaa joulukuun ensimmäisestä päivästä.

Korkeus: 30.0 cm 
Leveys: 34.0 cm 
Syvyys / pituus: 3.5 cm

Materiaali: parafiini, lasi

Erittäin laadukkailla kynttilöillä luot tunnelmaa kotiisi ja ne ovat myös helppo ja kaunis lahjaidea! Tuoksukynttilöiden vaha on erikoisvalmistettu siten, että sulamispiste ja tuoksuöljyn imeytyminen on optimaalinen. Lasi on testattu laboratoriossa, ja varmistettu sen tarkoituksenmukainen kestävyys ja laatu. Sydänlanka on lyijytön ja 100 % puuvillaa, joten palaminen on mahdollisimman puhdasta. Jos palaessa sattuu syntymään savua, sammuta liekki, poista liika sydänlanka ja sytytä kynttilä uudelleen. Yleensä nämä laadukkaat kynttilät eivät savuta lainkaan.

Aina kun poltat kynttilää, anna koko ylimmän kerroksen sulaa tuoksuvaksi vahalammikoksi. Näin saat vahvimman mahdollisen tuoksun. Tämä auttaa myös siihen, että kynttilä palaa tasaisesti.

Polta kynttilää aina kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa vedosta sekä lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. 

Valmistaja: Yankee Candle, USA 

Share the warmth of Yankee Candle Home Inspiration with a gift they'll love. We believe in enjoying the little things in life and Yankee Candle Home Inspiration combines designs that guarantee a smile with all the best fragrances of the season. Make every day a treat, Home Fragrance — it's what we do. 

Loppumassa

Suosittelemme myös

Joulukalenteri Roger La Borde Frosty forest

Joulukalenteri-adventtikalenteri-ROGER-LA-BORDE-PUTINKI-hinta.jpg&width=280&height=500
Joulun odotus on jännittävää aikaa lapsille ja aikuisille. Päivien laskemisen avuksi kotiin on hyvä hankkia joulukalenteri, jonka luukuista paljastuu jotakin pientä ja hauskaa jokaiselle päivälle ennen jouluaattoa. Joulukalenteri ilahduttaa myös aikuisia ja on kiva lahjaidea joka toimii vaikka isona..
Hinta: 5.85 €11.70 €
30 pv alin hinta: 11.70 €

Joulukalenteri A4 Korsch Verlag

joulukalenteri_A4.jpeg&width=280&height=500
Joulun odotus on jännittävää aikaa lapsille ja aikuisille. Päivien laskemisen avuksi kotiin on hyvä hankkia joulukalenteri, jonka luukuista paljastuu jotakin pientä ja hauskaa jokaiselle päivälle ennen jouluaattoa. Joulukalenteri ilahduttaa myös aikuisia ja on kiva lahjaidea joka toimii vaikka isona..
Hinta: 4.75 €9.50 €
30 pv alin hinta: 9.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »