Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mohairvillapeitto Watercolour Monet John Hanly

Hinta:166.00 €

Pehmeä mohairvillapeitto lämmittää kylminä päivinä. Villapeiton kauniit sävyt muistuttavat irlantilaisen luonnon värejä. 

Tiesitkö?

  • Villa on luonnonmateriaali, joka toimii hengittävänä lämmöneristäjänä estäen palelemista.
  • Villa hoitaa kehoasi unen aikana säätelemällä lämpötilaa, jotta sinun ei tarvitse palella eikä hikoilla ja saat aloittaa päiväsi levänneenä.
  • Villa hylkii likaa ja puhdistuu luonnollisesti itsestään. Astmaatikot ja iho-ongelmista kärsivät valitsevat vuodemateriaaliksi hygieenisen villan, sillä villan rasva; lanoliini hylkii lian lisäksi myös kosteutta. Bakteereille otollista lämmintä ja kosteaa kasvualustaa ei villapeitossa ole, eikä siellä astma- ja allergiaoireita aiheuttavat pölypunkitkaan viihdy.
  • Villa on puhdas luonnonmateriaali, ympäristövaikutukset tiedostavan vastuullisen kuluttajan valinta, joka ekologisuutensa lisäksi ominaisuuksillaan päihittää synteettiset materiaalit ylivoimaisesti.

TUOTETIEDOT:

Koko: 137 x 182cm 

Tuotemerkki: John Hanly

Materiaali: 100% irlantilainen villa

Valmistusmaa: Irlanti

Mohair Throw Watercolour Monet. Made from the fleece of the Angora Goat providing texture, volume and making it one of the warmest throws to wrap yourself in.

Material: 70% mohair villa 30% lampaanvilla

Size: 52 x 72''

Made in Ireland 

Brand: John Hanly

Loppumassa

Suosittelemme myös

RALPH -villapeitto 130x200cm punainen

punainen-villapeitto-Ralph-hinta.jpg&width=280&height=500
Tyylikäs ja lämmin RALPH -villapeitto on 100% ekologista lampaanvillaa. Villapeitto on kuvioitu tyylikkäällä skandinaavisella kuosilla. Kääriydy lämpöön kylminä päivinä. Valmistettu ensimmäisen keritsemiskerran laadukkaasta villasta.
TUOTETIEDOT:
Koko: 130x200cm
Tuotemerkki: Klippan Yllefabrik
Materiaali:..
Hinta: 79.50 €

Piknik villapeitto tartanruutu Natural Pink John Hanly

piknik-villapeitto-pinkki-valkoinen-tartanruutu-JOHN-HANLY-HINTA.jpeg&width=280&height=500
Irlantilainen villapeitto lämmittää kylminä päivinä. Suurikokoiseen peittoon on helppo myös kääriytyä terassilla viileinä iltoina. Suurikokoinen piknikpeitto jonka voi ottaa mukaan myös rannalle, puistoon tai vaellukselle. Kylminä aamuina lämmittää myös automatkalla. 
Tiesitkö?

Villa on luonnonmateriaali..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »