Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksulamppu Olive Branch / Oliivinoksa

Hinta:31.00 €

Kaunis ja elegantti  tuoksulamppu luo lämpöistä tunnelmaa kotiin. Ei ainoastaan peitä tuoksuja vaan vähentää myös epämiellyttäviä hajuja. Tuoksulamppu sopii myös lemmikkikotiin jossa ei voida polttaa kynttilöitä. Palamisessa ei synny samoja pienhiukkasia kuin kynttilää poltettaessa.

  • Poistaa ilmasta haitallisia bakteereja 99%:sti
  • vähentää pölypunkkien määrää
  • vähentää ilman homeitiöiden määrää 99.9%:sti
  • vähentää tupakansavun hajua

Käyttöohje:

Ennenkuin käytät lamppua tarkista että sinulla on kaikki tarvittavat osat. Tarkista ettei sydänlanka ole vahingoittunut.

1.Aseta lamppu palamattomalle alustalle ennen sytyttämistä.

2.Ota sydänlanka pois lampusta, kaada lamppuun suppilolla Ashleigh & Burwood tuoksuöljyä n. 2/3 pullon koosta. Tarkasta että lamppu ei ole lähellä helposti syttyviä materiaaleja. Kuten mukana tullutta tuoksuöljypulloa!

3.Laita lanka takaisin pulloon ja pienempi korkki kiinni pulloon. Odota n. 20-30 minuuttia jotta öljy ehtii imeytyä lankaan.

4. Sytytä pieni kivikorkki palamaan ja odota noin 2-3 minuuttia. HUOM! VARO liekki on aluksi iso voi olla jopa 15 cm jos palaa pitkään. Älä koskaan peitä avointa liekkiä korkilla. Puhalla liekki sammuksiin kun 2-3 min. on kulunut. Laita koristekruunu paikoilleen. Tuoksu leviää huoneeseen. 

Saa polttaa enintään 30 min. Sammuttaaksesi lampun poista koristekruunu. Huom! Kruunu voi olla kuuma. Peitä pieni kivikorkki pakkauksen mukana tulleella korkilla. Anna lampun jäähtyä 30 minuuttia ennen siirtämistä sammuttamisen jälkeen.

HUOM! Älä koskaan jätä palavaa lamppua valvomatta. Liekki voi nousta jopa 15 cm:n! Kivikorkki on kuuma. 

Väri: vaaleanvihreä

Pakkauksessa mukana 1 x suppilo, 1 x ohjevihkonen, 1 x tuoksulamppu (jalusta, sydänlanka, sammutuskorkki, koristeellinen kruunu)

Guidance: Fragrance lamps are an incredibly powerful way to fragrance your home, and consequently do not need to be used for extended periods of time. For the optimum balance of room fragrancing with fragrance usage, we recommend to burn your lamp for around 20-25 minutes per time (an average sized room is about 20sqm

Package includes:

1x Funnel

1x Leaflet with information and instructions on use

1x Fragrance Lamp (body, wick, snuffer cap, crown)

Loppumassa

Suosittelemme myös

Huonetuoksu ja tikut Vanilja Plantes & Parfums

huonetuoksu-vanilja-Bouquet_Parfume_Vanille_Gourmande-plantes-parfums.png&width=280&height=500
Tuoksut vaikuttavat mielialaan ja luovat osan kodin tunnelmaa. Tuoksukimppu levittää miellyttävää aromia huoneilmaan tasaisesti.
Tuoksukimpun tikut ovat rottinkia. Loistava lahjaidea joka ilahduttaa pitkään! Tuoksutikut/tuoksukimppu on pakattu kauniiseen laatikkoon.
Kesto n. 4-8 vkoa riippuen auringonvalosta..
Hinta: 28.90 €

Yankee Candle Car Jar Fluffy towels huonetuoksu / autotuoksu

autotuoksu-car-jar-fluffy-towels-raikkaat-pyyhkeet-hinta..jpg&width=280&height=500
Fluffy towels - Pehmeiden ja raikkaiden pyyhkeitten tuoksu. 
Yksi Yankee Candlen suosituimmista tuoksuista. Raikasta ja tuoksuta vaatehuone, laatikot, auto, pukukaappi, lemmikkien tilat, kylpyhuone tai vene.

"The fresh scent of clean towels warm from the dryer with notes of lemon, apple, lavender..
Hinta: 4.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »