Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksukynttilä Calamansi Cocktail M koko

Hinta:31.41 €34.90 €

Calamansi Cocktail - Tuoksussa raikasta sitruunan kuorta, kumkvattia ja makeaa mandariinia kuin virkistävä juoma puutarhassa kuumana päivänä. 

Tuoksukynttilä kauniissa lasipurkissa on helppo lahjaidea.

A drink designed for sipping in your favourite shaded garden spot, both tantalising and relaxing with hints of tart citrus fruit.

Fragrance Notes:

Top: Lemon Zest, Kumquat
Mid: Pepper, Green Mandarin, Grapefruit
Base: Patchouli Leaves, Blonde Cedar

Top note is the initial impression of the fragrance, middle note is the main body of the scent and base is its final impression.

Paloaika jopa 65-90 tuntia

Koko: n. 10,7 x 12,7 cm

Laadukkaiden Yankee Candle tuoksukynttilöiden tuoksut ovat suoraan luonnosta. Tuoksukynttilöiden vaha on erikoisvalmistettu siten, että sulamispiste ja tuoksuöljyn imeytyminen on optimaalinen. Lasi on testattu laboratoriossa, ja varmistettu sen tarkoituksenmukainen kestävyys ja laatu. Sydänlanka on lyijytön ja 100 % puuvillaa, joten palaminen on mahdollisimman puhdasta.

Pidä kynttilän sydänlanka aina, myös ensimmäisellä polttokerralla, 3-5 mm pituisena. Jos palaessa sattuu syntymään savua, sammuta liekki, poista liika sydänlanka ja sytytä kynttilä uudelleen.


Aina kun poltat kynttilää, anna koko ylimmän kerroksen sulaa tuoksuvaksi vahalammikoksi. Näin saat vahvimman mahdollisen tuoksun. Tämä auttaa myös siihen, että kynttilä palaa tasaisesti.


Polta kynttilää aina kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa vedosta sekä lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta.

Loppumassa

Suosittelemme myös

Tuoksukynttilä Sakura Blossom Festival L koko

A-Sakura_Blossom_Festival-kirsikankukkafestivaali-tuoksukynttila-kirsikankukka-hinta_LKOKO.jpg&width=280&height=500
Sakura Blossom Festival - Tuoksu kuin suloinen kirsikankukkakimppu, jossa hennon ruusun ja freesian sävyjä. Vie ajatukset Japaniin ja kirsikankukkien aikaan, jolloin puut ovat hempeän vaaleanpunaisia ja vietetään hanamia.
Kevät 2022 uutuus! Sakura Blossom Festival Collection
Tuoksukynttilä on kauniissa..
Hinta: 34.65 €38.50 €

Tuoksukynttilä Fluffy towels S koko

fluffy-towels-tuoksukynttila-hinta-s-koko.jpg&width=280&height=500
Fluffy towels -  Tuoksu kuin raikkaiden,  puhtaiden pyyhkeiden tuoksu sitruunan, omenan, laventelin ja liljan vivahteilla.
The fresh scent of clean towels warm from the dryer with notes of lemon, apple, lavender and lily.


This is a Fresh & Clean fragrance.


Tuoksukynttilä on kauniissa lasipurkissa..
Hinta: 15.21 €16.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »