Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Narusaippua Onnenpussi Rantasauna

Hinta:21.90 €

Rantasauna -narusaippua tuoksuu raikkaasti koivunlehdiltä ja metsältä. Tuoksu vie ajatuksesi rantasaunan helliin, rentouttaviin löylyihin. Saippua sisältää runsaasti kotimaista koivunmahlaa, joka uudistaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Tämä saippua on ilman suolaa oleva saippua.

Onnenpussin suloiset & hellävaraiset saippuat:

  • Sopii kaikille ihotyypeille.
  • Hemmottelee mieltä ja kehoa.
  • Luonnon rasvat ja –öljyt puhdistavat ihosi hellästi hoitaen.
  • Vaahtoaa runsaasti ihanaa pienikuplaista pehmeää vaahtoa.
  • Sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle.
  • Kätevä ja super riittoisa käytössä (paino + 160 g).

Vegaaninen. Palmuöljytön.

Pakkaus: zero waste (kierrätettävä).

Naru: 100% juutti

INCI/Ingredients: Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Betula Alba Juice (koivunmahla puhtaasta Pyhäselän luonnosta), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Parfym (saippuatuoksu), Tocopherol (D-alpha, luonnollinen e-vitamiini öljy), Betula Alba Leaf (kuivattu koivunlehti), CI 11680, CI 174260, CI 11710, CI 51319, CI 74160 (saippuaväri).

Paino 160 g

Onnenpussin saippuoissa käytetty koivunmahla kerätään keväällä puhtaasta Pyhäselän luonnosta Onnenpussin kotitilalta. Tuoreuden takaamiseksi mahla pakastetaan heti keruun jälkeen, josta sitä käytetään pitkin vuotta valmistuviin saippuoihin.

Rakastamme eläimiä! Ei eläinkokeita missään vaiheessa! Kaikki tuotteissamme käytetyt raaka-aineet on hankittu tuottajilta, jotka sitoutuneet kanssamme eläinten hyvinvointiin.

Loppumassa

Suosittelemme myös

Narusaippua Onnenpussi Marjaretki

marjaretki_narusaippua_onnenpussi.jpg&width=280&height=500
Marjaretki -saippua on makean raikas sekoitus uuden sadon herkullisen tuoksuisia marjoja. Tuoksussa on runsaasti vadelmaa, makeaa mansikkaa ja muita herkullisia metsän marjoja, ripauksella kevyttä vihreää lehteä.
Berry Picnic - soap is a sweet, refreshing mixture of newly harvested berries that smell..
Hinta: 21.90 €

Suola-narusaippua Onnenpussi Lumous

LUMOUS-suola-narusaippua-hinta.png&width=280&height=500
Ihastuttavan Lumous suolasaippuan tuoksumaailma on pullollaan kuplivaa iloa ja hyvää mieltä. Sen hiukan makean hedelmäisessä, mutta samalla raikkaassa tuoksussa sekoittuvat vihreä tee, lehdet ja eksoottiset kukat ja hedelmät. Tämä suloisuus jättää iholle puhtaan pehmeän tunteen ja tuoksun.

Sopii kaikille..
Hinta: 21.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »