Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Suola-narusaippua Onnenpussi Lumous



Hinta:21.90 €

Ihastuttavan Lumous suolasaippuan tuoksumaailma on pullollaan kuplivaa iloa ja hyvää mieltä. Sen hiukan makean hedelmäisessä, mutta samalla raikkaassa tuoksussa sekoittuvat vihreä tee, lehdet ja eksoottiset kukat ja hedelmät. Tämä suloisuus jättää iholle puhtaan pehmeän tunteen ja tuoksun.

  • Sopii kaikille ihotyypeille. 
  • Erinomainen kuivalle ja karhealle, atooppiselle iholle. 
  • On miedosti kuoriva ja pehmentää ihosi silkkisen pehmeäksi. 
  • Neutralisoi bakteerien aiheuttamaa hienhajua. 
  • Vaikuttaa vähentävästi finnien ja näppyjen muodostumiseen. 
  • Merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihosi kosteustasapainoa. 
  • Vaahtoaa miedosti ja sen iholle hyvää tekevät ominaisuudet huomaat nopeasti käytön aloitettuasi. 
  • Sopii kasvoille, käsille ja koko vartalolle. 
  • Kätevä ja riittoisa käytössä.

Suola-narusaippuoissa on mukana runsaasti saippuaraastetta ns. tavallisesta kasvirasvasaippuasta, joka tekee siitä runsaammin vaahtoavan ja luo sille iloisen pilkahduksen ulkonäköön.

Vegaaninen. Palmuöljytön.

Pakkaus: Kierrätettävä

INCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfym (saippuatuoksu), CI 77891, CI 12490, CI 11680 (saippuaväri), Tocopherol (D-alpha, luonnollinen e-vitamiini öljy), Centaurea Cyanus Flower (kuivattu ruiskaunokki), benzyl bensoate*, citronellol*, hydroxycitronellal*, limonene*, linalool*, citral*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 240g

Rakastamme eläimiä! Ei eläinkokeita missään vaiheessa! Kaikki tuotteissamme käytetyt raaka-aineet on hankittu tuottajilta, jotka sitoutuneet kanssamme eläinten hyvinvointiin.

Loppumassa

Suosittelemme myös

Kuoriva luomu appelsiinisaippua 110g

kuoriva-appelsiini-saippua-luomu-hinta.png&width=280&height=500
Käsintehty ja suomalainen, 100 % vegaaninen, vitamiinipitoinen, kevyesti ja hellävaraisesti kuoriva luomu appelsiini saippua.
Saippua sisältää kosteuttavia ainesosia kuten shea-, kaakao- sekä mangovoita, sopien koko vartalon päivittäiseen pesuun. Kuoriva appelsiinisaippua sisältää aitoa luomuappelsiini..
Hinta: 8.90 €

Narusaippua Onnenpussi Ruska Special edition

RUSKA-narusaippua-onnenpussi-hinta.png&width=280&height=500
Ruska sykähdyttää sydäntä syksyisen värikkäällä ruskaleikillään ja hurmaavalla tuoksullaan. Ihastuttavassa Ruska -saippuassa on runsas, hieman puumainen meripihka-myski tuoksu, joka avautuu bergamotin, sypressin, ja muiden jalopuiden sekä pehmeän kanervan tuoksuun.

Tämä saippua on ilman suolaa oleva..
Hinta: 21.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »