Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sitrus kamomilla Ekopalashampoo Soap & Balsam SB 35g

Hinta:12.50 €

Rauhoittavaa, lämpimän kullanhohtoisia hiussävyjä korostavaa kamomillan eteeristä öljyä sisältävä palamuotoinen shampoo pesee hunajanvaaleat kutrit kiiltäviksi ja ilmaviksi.  Raaka- –aineet 100% luonnosta. Suomalainen käsin tehty shampoo saa lämpimän huanajansävyiset ja tummanvaaleat kutrit säihkymään.

Käyttö: Kastele hiukset lämpimällä vedellä. Hiero shampoopalaa pyörivin liikkein päänahkaan ja hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele. Käsittele hiukset halutessasi SB Finland hoitoainepalalla.

Biohajoava palashampoo on ekologinen ja eettinen valinta. Shampoo valmistetaan käsityönä Suomessa. Palashampoo ei jätä jälkeensä muovipullojätettä. On ekoteko vaihtaa nesteshampoo palamuotoiseen. SB Finland – ekoshampoo – Sitrus – kamomilla on erinomainen valinta vaaleista tummanvaaleille lämminsävyisille hiuksille. 

Minimipaino 35g

AINESOSAT: SCS (SODIUM COCO SULPHATE), SCI (SODIUM COCOYL ISETHIONATE, KOOKOKSESTA), ZEA MAYS (MAISSI), THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, (KAAKAOVOI), CETEARLY ALCOHOL, CAMPESTRIS SEED OIL, (RYPSIÖLJY), ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL (KAMOMILLAN ETEERINEN ÖLJY),CITRUS MEDICA LIMONUM, (SITRUUNAN ETEERINEN ÖLJY,CITRUS PARADISI, (GREIPIN ETEERINEN ÖLJY) CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED, (APPELSIININ ETEERINEN ÖLJY) CALENDULA OFFICINALIS (KEHÄKUKKA) *citral, *geraniol, *limonene, *linalool *occure naturally in essential oils

Loppumassa

Suosittelemme myös

Palashampoo Tyrni Catteco

tyrni_shampoopala_hinta.png&width=280&height=500
Sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia kookosöljypohjaisia ainesosia, tyrniöljyä, arganöljyä, jojobaöljyä ja omenaviinietikkaa sekä valkosavea. Tyrni on shampoopohjaisten tuotteidemme hoitavin shampoopala ja täysin tahmaamaton. Tarvittaessa voit käyttää hoitoainepalaa. Tuoksuna aito eteerinen..
Hinta: 15.20 €

Palashampoo Turve Catteco

shampoopala_turve.jpg&width=280&height=500
Sisältää laadukkaita hiuksia ja hiuspohjaa hoitavia öljyjä: Oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, hamppuöljyä ja hoitavaa kauraöljyä sekä Nilotica sheavoita. Shampoopala sisältää olutta, jolla on hiuksiin tuuheuttava ja taipuisuutta lisäävä vaikutus. Turve on valikoimamme hoitavin shampoopala. Ei sisällä..
Hinta: 11.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »