Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksukynttilä Inspire L koko



Hinta:41.50 €

rkistävä ja raikas sitrushedelmien tuoksu, jossa aavistus suolaista meri-ilmaa. Tuoksu on Yankee Candle:n parfymöörien suunnittelema ja saanut inspiraationsa japanilaisesta elämänfilosofiasta ikigai:sta. 

Limited edition 2022

Tuoksukynttilä on kauniissa lasipurkissa. Helppo ja kaunis lahjaidea!

Koko: n.10,7 x 16,8 cm

Paloaika: 110-150 tuntia

"An intriguing effervescent citrus fragrance with nature-inspired green notes that create a sense of joy in your home, while aromas of salty sea breeze invigorate your senses. "
The expert fragrance team at Yankee Candle designed the 2022 Scent of the Year — Inspire — to help celebrate the everyday moments that bring us joy. Inspired by Ikigai, the Japanese philosophy of living a long, happy life, the team created a citrus fragrance that’s sophisticated and energetic with grounding notes for balance. 
Fragrance Notes:
  • Top: Rainforest Lime, Ginger, Verbena
  • Mid: Bamboo, Freesia, Ocean Breeze Accord
  • Base: Cedar, Seaside Driftwood, Sun Musks
  • Top note is the initial impression of the fragrance, middle note is the main body of the scent and base is its final impression.

Premium-laatuinen parafiinivaha

Erittäin laadukkailla kynttilöillä luot tunnelmaa kotiisi ja ne ovat myös helppo ja kaunis lahjaidea! Tuoksukynttilöiden vaha on erikoisvalmistettu siten, että sulamispiste ja tuoksuöljyn imeytyminen on optimaalinen.

Lasi on testattu laboratoriossa, ja varmistettu sen tarkoituksenmukainen kestävyys ja laatu. Sydänlanka on lyijytön ja 100 % puuvillaa, joten palaminen on mahdollisimman puhdasta.


Pidä kynttilän sydänlanka aina, myös ensimmäisellä polttokerralla, 3-5 mm pituisena. Jos palaessa sattuu syntymään savua, sammuta liekki, poista liika sydänlanka ja sytytä kynttilä uudelleen. Yleensä nämä laadukkaat kynttilät eivät savuta lainkaan.


Aina kun poltat kynttilää, anna koko ylimmän kerroksen sulaa tuoksuvaksi vahalammikoksi. Näin saat vahvimman mahdollisen tuoksun. Tämä auttaa myös siihen, että kynttilä palaa tasaisesti.


Polta kynttilää aina kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa vedosta sekä lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. 

Valmistaja: Yankee Candle, USA

Loppumassa

Suosittelemme myös

Tuoksukynttilä Sakura Blossom Festival L koko

A-Sakura_Blossom_Festival-kirsikankukkafestivaali-tuoksukynttila-kirsikankukka-hinta_LKOKO.jpg&width=280&height=500
Sakura Blossom Festival - Tuoksu kuin suloinen kirsikankukkakimppu, jossa hennon ruusun ja freesian sävyjä. Vie ajatukset Japaniin ja kirsikankukkien aikaan, jolloin puut ovat hempeän vaaleanpunaisia ja vietetään hanamia.
Sakura Blossom Festival Collection
Tuoksukynttilä on kauniissa lasipurkissa...
Hinta: 38.50 €

Tuoksukynttilä Majestic Mount Fuji L koko

A-Majestic_Mount_Fuji_L-koko-tuoksukynttila.jpg&width=280&height=500
Majestic Mount Fuji - Tuoksu kuin raikas vuoristoilma jossa viilentäviä kasteisia päärynän ja kookosveden sävyjä. Rentouttava tuoksu vie ajatukset sinisenä siintävään Fuji vuoreen, kaukaiseen Japaniin keväisten kirsikankukkien aikaan.   
Sakura Blossom Festival Collection
Tuoksukynttilä on kauniissa..
Hinta: 38.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »