Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Tuoksukynttilä Red Apple Wreath M kokoHinta:32.90 €

Apple Wreath - Tuoksu kuin juhlava tervetulotoivotus jouluiseen kotiin makeine omenineen, kanelin, saksanpähkinöiden ja vaahterasiirapin tuoksuessa.

Tuoksukynttilä on kauniissa lasipurkissa. Helppo ja kaunis lahjaidea!

"A happy holiday homecoming with the festive aroma of sweet apples, cinnamon, walnuts and maple."

Theme: Holiday

This is a Fruity fragrance.

Fragrance Notes:
  • Top: Golden Apples, Cinnamon Leaf, Clove
  • Mid: Apple Peel, Cracked Walnuts, Brown Sugar
  • Base: Amber, Melted Butter, Maple Syrup, Vanilla
  • Top note is the initial impression of the fragrance, middle note is the main body of the scent, and base is its final impression.

Koko: n.10,7 x 12,7 cm

Paloaika jopa 65-90 h

Erittäin laadukkailla kynttilöillä luot tunnelmaa kotiisi ja ne ovat myös helppo ja kaunis lahjaidea! Tuoksukynttilöiden vaha on erikoisvalmistettu siten, että sulamispiste ja tuoksuöljyn imeytyminen on optimaalinen. Lasi on testattu laboratoriossa, ja varmistettu sen tarkoituksenmukainen kestävyys ja laatu. Sydänlanka on lyijytön ja 100 % puuvillaa, joten palaminen on mahdollisimman puhdasta.


Pidä kynttilän sydänlanka aina, myös ensimmäisellä polttokerralla, 3-5 mm pituisena. Jos palaessa sattuu syntymään savua, sammuta liekki, poista liika sydänlanka ja sytytä kynttilä uudelleen. Yleensä nämä laadukkaat kynttilät eivät savuta lainkaan.


Aina kun poltat kynttilää, anna koko ylimmän kerroksen sulaa tuoksuvaksi vahalammikoksi. Näin saat vahvimman mahdollisen tuoksun. Tämä auttaa myös siihen, että kynttilä palaa tasaisesti.


Polta kynttilää aina kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa vedosta sekä lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. 

Valmistaja: Yankee Candle, USA
Loppumassa

Suosittelemme myös

Tuoksukynttilä M koko Sparkling Cinnamon

sparkling-cinnamon-kaneli-joulukynttila-hinta-yankee-candle.jpg&width=280&height=500
Sparkling Cinnamon - Joulun taikaa, kanelin tuoksua, lämpöiset piparit tuoksumassa keittiössä, sitä kaikkea on tässä ihanassa jouluisessa tuoksussa.
Paloaika jopa 65-90 tuntia. Tuoksukynttilä kauniissa lasipurkissa on kaunis koriste kattauksessa, juhlissa tai arkena kotona. Helppo ja kaunis lahjaidea..
Hinta: 32.90 €

Tuoksukynttilä RO Kaneli-omena / Cinnamon & Apple

omena-kaneli-tuoksukynttila-RO-hinta-Affari-of-Sweden.png&width=280&height=500
Tuoksukynttilä kauniissa keraamisessa astiassa. Jouluinen tuoksu. Kynttilät tuovat valoa pimeään aikaan ja luovat tunnelmaa arkeen sekä juhlaan.
Helppo ja kaunis lahjaidea!
Valmistaja: Affari of Sweden
Koko: halk. 9 x 8 (korkeus) cm
Materiaali: soijavaha, keramiikka
Tuoksu: jouluinen kaneli-omena..
Hinta: 21.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »