Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Laukunjärjestäjä BagPod nahkaaHinta:110.00 €

Laukunjärjestäjä helpottaa arkea tai lomamatkalle lähtöä. Löydät avaimet nopeammin ja helpommin laukustasi. Voit laittaa avaimet, lompakon, aurinkolasit, kännykän tai meikit laukkuun. Laukunjärjestäjässä on useita käteviä lokeroita ja vetoketjullinen sisätasku ja ulkotasku. Edessä kaksi tilavaa taskua. Laukunjärjestäjässä on myös erillinen pidike avaimille joten löydät ne helpommin. BagPod on turvallinen; saat sen kiinni kätevästi vetoketjulla.

Kun vaihdat laukkua siirrät vain laukunjärjestäjän kätevästi laukusta toiseen. Kaikki nahkaiset BagPod laukunjärjestäjät valmistetaan käsityönä erittäin korkealaatuisesta, pehmeästä aidosta nahasta. 

Vuori on samansävyinen kuin päällyskangas. 

Väri: turkoosi

Laukkujärjestäjän koko: Large leveys n. 29  cm x korkeus 19  cm

Valmistettu Istanbulissa

 

Loppumassa

Suosittelemme myös

RedDog Laukunjärjestäjä BagPod Canvas

laukunjarjestelija-hinta3.jpg&width=280&height=500
Laukunjärjestäjä helpottaa arkea tai lomamatkalle lähtöä. Löydät avaimet nopeammin ja helpommin laukustasi. Voit laittaa avaimet, lompakon, aurinkolasit, kännykän tai meikit laukkuun. Laukunjärjestäjässä on useita käteviä lokeroita ja vetoketjullinen sisätasku. Edessä tilavat taskut. Laukunjärjestäjässä..
Hinta: 42.00 €

RedDog Laukunjärjestäjä BagPod nahkaa

laukunjarjestelija-punainen-hinta.jpg&width=280&height=500
Laukunjärjestäjä helpottaa arkea tai lomamatkalle lähtöä. Löydät avaimet nopeammin ja helpommin laukustasi. Voit laittaa avaimet, lompakon, aurinkolasit, kännykän tai meikit laukkuun. Laukunjärjestäjässä on useita käteviä lokeroita ja vetoketjullinen sisätasku ja ulkotasku. Edessä kaksi tilavaa taskua..
Hinta: 110.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »