Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Me

Merja Kataja-Tuomola Green & Gables Interiorin perustaja ja vastaava. Luotsaan verkkokauppaa, Koti Storea ja Kartanopuotia.
Merja is the owner of Green & Gables Interior. She loves gardening and knitting.

Meidän Tarinamme

Green & Gables Interior päärakennus

Vuonna 2008 Merja perheineen siirtyi Knaapin tilan omistajaksi. Tila nimettiin uudelleen molempien omistajien sukuhaarojen mukaan Bock-Rågellin kartanoksi. Korjaustöiden edetessä kasvoi innostus tapetteihin ja sisustamiseen. Suunnitelmien toteuttamisessa on avustanut sisustusarkkitehti Kati Tuomola. Remontoidessa vanhoja rakennuksia karttui tietoa eri aikakausista ja perinteisistä materiaaleista. V. 2015 Merja päätti hyödyntää kaiken tämän tietämyksen ja Green & Gables Interior sai alkusysäyksensä. Nimi kertoo, paitsi Merjan irlantilaisista sukujuurista, myös siitä luonnonmukaisuudesta, joka on punainen lankamme yrityksessä. Meille puhdas luonto ja ekologisuus ovat keskeisiä arvoja. Kartanon puutarha ja kukkatarha tuoksuineen ja hedelmineen oli innoituksen lähde hyvän olon tuotteiden lisäämiselle Green & Gables Interiorin valikoimaan. Arvostamme itse tehtyä ja hyviä raaka-aineita, joten päädyimme myös tarjoamaan Suomessa käsin kudottuja, yksilöllisiä neuleita, joilla on tarina. Haluamme tarjota aikaa kestäviä sisustusratkaisuja, perinteitä kunnioittaen luonnonläheisesti ja lämpimästi.

Our story

It was one beautiful day in early spring of 2008 when Merja and her family became owner of a charming, old manor house located in a peaceful village of Aitoo Finland. It is owned in the family since 1616. Renovation started and we learned about traditional wallpapers, and architecture with the help of interior architect Kati Tuomola. We value ecological building structures, hand made and quality of materials. The manor house's enchanting secret garden inspired us to add products for well being to our webstore and country store. We also decided to offer high quality finnish hand knitted shawls. The name Green & Gables Interior comes from our appreciation of nature, Merja's irish family lineage and one of Kati's favorite books. The manor house and it's garden reminds us of something from fairytale. We appreciate the long heritage and nature around the house.


MEKKIDesign on Green & Gables Interiorin oma suomalainen rekisteröity tavaramerkki, jossa yhdistyvät skandinaavinen traditio käsityötaitoon ja suunnitteluun.

MEKKIDesign is a finnish trademark with scandinavian tradition and design owned by Green & Gables Interior.
MEKKIDesign tuotteet/products

Dewberry Design on suomalainen, käsityönopettaja / tekstiilitaiteilijan designstudio. Käytettävät langat ovat ainoastaan luonnonlankoja, mm. villa ja puuvilla, ja mallit suunnitellaan ja valmistetaan itse kokonaan käsityönä Suomessa. Voittoatavoittelematon yritys haluaa osaltaan eettisesti mahdollistaa maailman pienissäkin villakehräämöissä työskenteleville naisille töitä. Sen vuoksi langat tulevat ympäri maailmaa, mutta ovat aina hyvälaatuisia ja mahdollisimman vähän jatkokäsiteltyjä. Dewberry Designin idea on luoda aikaa kestäviä tuotteita, joista jokainen on uniikki, ylellinen ja sillä on oma tarinansa.

Dewberry Design: "Home in Finland, heart in the nature and history of Ireland". Beautiful traditional knitting & crocheting works, designed and hand made in Finland.